2014-03-06 - EXETER, ENGLAND

Vår partnerskola i England, Accent International, får högsta betyg av the British Council.

När 2013 års inspektioner av språkskolor i England sammanställts (det finns ca 600 skolor med ackreditering samt ett stort antal utan) så var Accent International en av åtta skolor som utmärkte sig med att få högsta betyg på mer än 10 av 15 kriterier och den enda skolan bland dessa åtta som är fokuserad på utbildning i affärsengelska för vuxna (de andra har utbildning för barn och ungdomar som en betydande del av sin verksamhet).

Detta är ännu ett bevis på att Accent erbjuder den allra bästa kvalitén när det gäller intensivkurser i affärsengelska för dig som arbetar internationellt.

Hos Accent finns en mängd valmöjligheter för att få exakt den utbildning man behöver och med kursstart varje vecka året om, samt ett stort antal temaveckor inom intressanta områden, så finns det alla möjligheter att hitta rätt tid och innehåll för varje enskild deltagare. Detta har även bekräftats av deltagare från bl a Handelsbanken, Statoil, ÖoB, Forsmarks Kraftgrupp, Sveriges Kommuner och Landsting och Högskolan i Jönköping, varav många återkommit vid ett eller flera tillfällen.

Vill du veta mer om hur du snabbt kan förbättra din affärsengelska genom en intensivkurs i England så kontakta Per Wassgren på vårt Stockholmskontor på 08-668 74 14 eller via e-post accent@executiveenglish.se.