Konsulter på Executive English

Våra konsulter på Executive English är specialiserade på att hjälpa företag och organisationer förbättra sin engelska kommunikation. Genom att erbjuda engelska coaching tjänster kan vi skräddarsy en plan för att hjälpa medarbetarna att utveckla sina färdigheter och bli mer självsäkra i att kommunicera på engelska.

Våra konsulter använder en flexibel och interaktiv inlärningsmetod för att anpassa coachingen till varje individ och hjälpa dem att nå sina mål på ett effektivt sätt. Genom att förbättra engelska kommunikationsförmåga kan företag och organisationer öka sin globala konkurrenskraft och skapa bättre affärsmöjligheter.

Vill du komma i kontakt med oss?
Förbättra din engelska och dina affärskunskaper. Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå dina mål och framgång inom ditt arbete och karriär.

Välkommen att kontakta oss på Executive English för mer information!
Ring 073-600 44 16 eller maila julia@executiveenglish.se så kontaktar jag dig inom kort.

Julia Linden-Hill

Grundare av Executive English

Julia har 25 års gedigen erfarenhet av att arbeta med C-suite-chefer samt direktörer inom både den privata och offentliga sektorn. Det finns inget hinder som inte kan övervinnas på resan för att komma till nästa nivå av precision och noggrannhet i användningen av affärsengelska.

Här i Sverige har hon arbetat med framför allt företagskunder som Atlas Copco, Saab Bofors, SEB, Handelsbanken, Swedbank, Nordea, Den Danske Bank, Nasdaq, EQT Partners, KPMG, Hufvudstaden, SWECO, Scania, Mannheimer Swartling och Springtime-Intellecta.

Se alla kunder i kundreferenser

2008 startade hon Executive English.

 

Claire Wigg

Språkkonsult affärsengelska, teknisk engelska, miljö/energi, non-profit.

Claire Wigg har en oöverträffad erfarenhetsbredd i gränslandet mellan offentlig och privat sektor och på toppen av detta akademiska meriter som få. Efter tre olika universitetsexamina från universiteten i Cambridge och Leeds, och en tid i Indien, så arbetade Claire under flera år inom den offentliga sektorn i England men har efter flytten till Stockholm mestadels arbetat för den privata sektorn inom industri, hållbar utveckling, bioenergi och biobränslen för organisationer som Atlas Copco, Swedish Biofuels, Norrlands Center och Solvatten.

Många av projekten har, trots att de utförts inom den privata sfären, haft en koppling till sociala frågor, jämställdhet, uthållighet, miljö. Därutöver har hon nyligen erhållit en MBA från Handelshögskolan vilken har tillfört nya kunskaper och infallsvinklar.