Vill du lära dig engelska inom en viss bransch?

Vi har rätt coachning för de flesta branscher.

Kurs i bransch engelska

Bransch engelska för olika sektorer – Executive English hjälper företag och individer

Executive English erbjuder kurs i Bransch engelska på alla nivåer och kan skräddarsy innehållet för att passa just din yrkesroll och bransch. Vi har stor erfarenhet av att hjälpa företag och individer att förbättra sin engelska inom en rad olika områden.

Vill ha ha spetskunskaper inom engelska för just din bransch?
Förbättra din bransch engelska.  Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå dina mål och framgång inom ditt arbete och karriär.

Välkommen att kontakta oss på Executive English för mer information om vår kurs i bransch engelska. Ring 073-600 44 16 eller maila julia@executiveenglish.se så kontaktar jag dig inom kort.

Engelskakurser för specifika branscher

Juridisk engelska:

Vi har bl a hjälpt företag som Hammarskiölds, IIS och Real Advokatbyrå att förbättra sin juridiska engelska.

Engelska för bank och försäkring:

Vi kan skräddarsy kurser för att passa dina behov inom bank och försäkring, med kunder som Handelsbanken, Entercard, Skandia Life, SEB och Gjensidige på vår kundlista.

Engelska för redovisning/ekonomi:

Vi har hjälpt företag som KPMG, Grant Thornton och PBK Outsourcing att förbättra sin engelska inom redovisning och ekonomi.

Engelska för HR/Personal:

Vi har utbildat kunder som Sweco och SSAB.

Engelska för Industri:

Vi har erfarenhet av att hjälpa företag som Aga Gas, Scania, Jobro Plåt och VecScan att förbättra sin engelska inom industriområdet.

Engelska för läkemedel och hälsa:

Vi har tidigare hjälpt kunder som Phadia, Celgene, GSK och Roche att förbättra sin engelska inom läkemedels- och hälsoområdet.

Engelska för energi och miljö:

Vi kan erbjuda kurser för energimyndigheten, Svenska Kraftnät och andra företag inom energi- och miljösektorn.

Engelska för IT:

Vi har tidigare hjälpt företag som MultiQ, Kerfi, Linkon, Kambi, Atea, Nethouse och B3 att förbättra sin engelska inom IT-sektorn.

Engelska inom politik och offentlig sektor:

Vi kan hjälpa företag inom politik och offentlig sektor att förbättra sin engelska, med tidigare kunder som Stockholm Stad, SKL, Västra Götalands Län och MSB.

Engelska för reklam och kommunikation:

Vi har erfarenhet av att hjälpa företag som Rewir, Appelberg, BAS Brand och Prime Weber Shandwick att förbättra sin engelska inom reklam och kommunikation.

Engelska för kundservice och turism:

Vi kan hjälpa företag inom kundservice och turism att förbättra sin engelska, med tidigare kunder som Liseberg, Strängnäs och Yves Rocher.

Engelska för kultur och konst:

Vi kan erbjuda kurs i bransch engelska för kultur och konst, med tidigare kunder som Bonnier