Förbättra din engelska under lättsamma former

Med Walk and Talk kombinerar vi nyttan av motion och frisk luft
med nya engelskkunskaper.

Walk-and-Talk engelska

Kombinera dina engelskalektioner med dina andra dagliga aktiviteter med Executive English innovativa och populära Walk-and-Talk engelska utbildning. Det innebär att du kan ta en promenad med din engelskkonsult samtidigt som ni har lektioner.

Sommarens Walk n’ Talk-sessioner
Anmäl dig till dina sex Walk n’Talk-sessioner som hålls under juni, augusti och september.
Kontakta mig så planerar vi ditt tränings- och motionsprogram.

Läs mer

Promenera och lär dig engelska på ett roligt sätt

Walk-and-Talk engelska utbildning kan ske runt om i Stockholm och andra städer i Sverige. Du och din engelskkonsult väljer plats att mötas på, och sedan tar ni en promenad tillsammans medan ni har lektioner.

Detta är också idealiskt för dig som vill ha en paus från det traditionella klassrummet och prova något nytt och spännande. Det kan vara ett roligt och interaktivt sätt att lära sig engelska på och samtidigt få frisk luft och motion.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om Walk-and-Talk engelska utbildning och andra flexibla lösningar som vi kan erbjuda dig.

Vill du veta mer om vår Walk-and-Talk engelska?
Förbättra din engelska och dina affärskunskaper. Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå dina mål och framgång inom ditt arbete och karriär.

Välkommen att kontakta oss på Executive English för mer information!
Ring 073-600 44 16 eller maila julia@executiveenglish.se så kontaktar jag dig inom kort.

Fördelarna med att promenera under din engelska utbildning

Promenaden gör det lättare för dig att slappna av och fokusera på lektionen, och samtidigt få frisk luft och motion. Det kan också vara en bra paus från stillasittande arbete och en möjlighet att röra på dig under arbetsdagen.

Metoden är också mycket flexibel och kan anpassas efter dina specifika behov och önskemål. Vad sägs om att t ex ta en lunch eller fika under lektionen? Ett annat alternativ är att under promenaden besöka ett museum eller en annan plats som är relevant för ditt arbete.