Förbättra snabbt dina engelskkunskaper.

Vi erbjuder dig flexibla lösningar för intensivkurs i engelska, på plats i Sverige.

Testa dig själv på 3 min

Intensivkurser i engelska i Sverige

Våra intensivkurser i engelska i Sverige är det perfekta valet för dig som vill förbättra dina engelska på kort tid. Med rätt kunskap och verktyg hjälper vi dig förbättra dina allmänna språkkunskaper eller utveckla dina affärskunskaper på engelska.

Vill du veta mer om våra intensivkurser i engelska i Sverige?
Förbättra din engelska och dina affärskunskaper.  Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå dina mål och framgång inom ditt arbete och karriär.

Välkommen att kontakta oss på Executive English för mer information!
Ring 073-600 44 16 eller maila julia@executiveenglish.se så kontaktar jag dig inom kort.

Våra kurser kan hållas på plats i olika delar av Sverige, eller digitalt via vårt online-plattform

Executive English erbjuder ett brett utbud av intensivkurser i engelska. Med kurser från en till fem tillfällen i veckan tar du snabba och stora kliv framåt med dina engelskkunskaper. Vi anpassar också kurserna efter din tidtabell och tillgänglighet.

Vi har lång erfarenhet av att skräddarsy intensivkurser i engelska i Sverige. Våra kunder är både individuella deltagare och grupper.

Under kursen får du personlig handledning och stöd från våra erfarna lärare. Du får även tillgång till moderna inlärningsresurser och praktiska övningar, relevanta för din affärsverksamhet. Vi fokuserar på att hjälpa dig att utveckla dina språkkunskaper inom olika affärsområden, såsom marknadsföring, försäljning, ledarskap och presentationsteknik.