Engelska för dig inom bank, finans eller försäkring.

Vi erbjuder branschspecifik engelskutbildning på alla nivåer.

Kurs i bank- och finans engelska

Behöver du förbättra din bank- och finansengelska för att öka din konkurrenskraft inom bank-, finans- eller försäkringssektorn? Executive English erbjuder skräddarsydd kurs i bank- och finans engelska på alla nivåer. Få anpassat innehåll som är specifikt utformat för din yrkesroll och dina behov.

Goda kommunikationsfärdigheter inom bank-, finans- eller försäkringssektorn, särskilt när man kommunicerar med internationella kollegor, kunder och partners. Vår kurs i bank- och finans engelska hjälper dig att snabbt förbättra din förmåga att uttrycka dig klart och tydligt.

Vill du veta mer om våra kurser i bank- och finans engelska?
Förbättra din engelska och dina affärskunskaper.  Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå dina mål och framgång inom ditt arbete och karriär.

Välkommen att kontakta oss på Executive English för mer information!
Ring 073-600 44 16 eller maila julia@executiveenglish.se så kontaktar jag dig inom kort.

Urval av nöjda kunder som förbättrat sin bank- och finansengelska.

Nöjda kunder som gått vår kurs i bank- och finans engelska, är bl a Swedbank, Nordbanken, Handelsbanken, Entercard, DNB Finans, East Capital, Skandia Life, NasdaqOMX, Trygg Hansa, UC och EQT Partners.

Våra engelskakurser håller högsta standard.

Vårt engagemang för kvalitet är oöverträffat, och vi arbetar ständigt för att säkerställa att våra kurser håller högsta standard. Vi kan anpassa kurserna efter dina eller ditt företags behov och preferenser och genom vår flexibilitet kan vi erbjuda kurser på plats eller online. Våra lärare har gedigen kunskap om bank- och finansengelska och levererar högkvalitativ utbildning.

Kort sagt, våra kurser i bank- och finans engelska är en fantastisk möjlighet för individer och företag som vill höja sin kommunikationsnivå på engelska inom bank-, finans- eller försäkringssektorn. Så om du vill förbättra din bank- och finans engelska, kontakta oss på Executive English idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål.