Behöver du förbättra
din affärsengelska?

Vi erbjuder dig flexibla lösningar baserade på dina behov.

Intensivkurser i affärsengelska

Letar du efter en snabb och effektiv lösning för att förbättra dina engelskkunskaper? Då är Executive English det perfekta valet för dig! Våra intensivkurser i affärsengelska är speciellt utformade för att hjälpa dig att ta stora kliv framåt på kort tid.

Vill du veta mer om våra intensivkurser i affärsengelska?
Förbättra din engelska och dina affärskunskaper.  Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå dina mål och framgång inom ditt arbete och karriär.

Välkommen att kontakta oss på Executive English för mer information!
Ring 073-600 44 16 eller maila julia@executiveenglish.se så kontaktar jag dig inom kort.

Välj mellan 1-5 tillfällen per vecka

Vi erbjuder flexibla lösningar baserade på dina specifika behov och scheman. Beroende på dina önskemål kan du välja mellan 1-5 tillfällen per vecka, vilket gör att du kan anpassa intensivkursen efter din livsstil och tidsplan.

Vi kommer till dig och genomför kurserna på plats, vilket sparar tid och möda för dig. Våra erfarna lärare skräddarsyr kurserna helt efter dina eller din grupps behov, så att du kan fokusera på de områden som är mest relevanta för dig och din verksamhet.

Vi utbildar dig oavsett var du finns

Våra intensivkurser i affärsengelska är tillgängliga på en rad platser runt om i Sverige. Oavsett om du befinner dig i Stockholm, Göteborg eller Malmö, så kan vi hjälpa dig att ta dina engelskkunskaper till nästa nivå.

Så om du vill förbättra dina engelskkunskaper snabbt och effektivt, kontakta Executive English idag för att ta reda på mer om våra intensivkurser i affärsengelska och hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål!

Fördelar med att gå en intensivkurs i affärsengelska

Affärsengelska, även känt som ”Business English”  är särskilt utformad för att passa behoven hos personer som arbetar inom ett företag, en organisation eller en annan affärsmässig kontext.

Affärsengelska är en viktig färdighet för alla som vill arbeta i en internationell miljö. Det kan hjälpa dig att kommunicera mer effektivt med kollegor, kunder och affärspartners från andra länder. Det kan också öppna upp möjligheter till nya jobb och karriärmöjligheter.

Ett vanligt inslag i affärsengelska är terminologi som används inom specifika branscher och yrkesområden. Det kan inkludera specialiserade ord och fraser som används inom finans, teknik, juridik, medicin och andra områden.

Affärsengelska kan också inkludera andra viktiga färdigheter som är avgörande för effektiv kommunikation inom en affärsmiljö. Det kan inkludera att skriva professionella e-postmeddelanden, att delta i affärsmöten och presentationer, att hantera förhandlingar och att förstå kulturella skillnader mellan olika länder.

Oavsett om du vill förbättra dina engelskkunskaper för att förbättra dina karriärmöjligheter eller för att öka din förmåga att kommunicera med internationella kollegor och affärspartners, kan affärsengelska vara till stor hjälp.