2009-05-08 - STOCKHOLM and EXETER

Executive English har skrivit avtal om att representera "Englands bästa språkföretag", Accent International.

Executive English har skrivit avtal om att representera ”Englands bästa språkföretag”, Accent International.

– Vi kallar det ”Englands bästa” eftersom vi tycker att dom är det. Bakgrunden är att vi startade med en lista innehållande över 300 språkföretag i Storbritannien bland vilka vi letade efter en partner som kunde erbjuda förstklassig undervisning till våra kunder bland Sveriges företag och institutioner. Efter ett antal månaders gallring, följt av personliga besök, så kom vi helt enkelt fram till att Accent International var det bästa utbildningsföretaget i Storbritannien. Accent har hög kvalitet i undervisningen, möjligheten att undervisa inom en rad specialämnen, populära kombinationer av engelska och aktiviteter som golf, tennis, segling och ridning, allting endast riktat mot vuxna deltagare, och framför allt erbjuder man en komplett upplevelse där man får möta det genuina England i alla aspekter.

– Kursdeltagarna bor i vackra hus hos lokala familjer som är genuint intresserade av att träffa folk från andra länder, oftast är de själva väl beresta och många har jobbat internationellt. Kursdeltagarna får därigenom en kulturupplevelse som inte kan värderas högt nog. Dessutom ordnar skolan intressanta utflykter, man äter på olika lokala pubar och restauranger varje dag och man blir transporterad till och från skolan av sina egna lärare. En komplett upplevelse som vi är otroligt glada att få marknadsföra i Sverige, säger Julia Linden-Hill i en kommentar.

– Dessutom ligger skolan i framkant när det gäller utvecklandet av nya sätt att förmedla kunskap och som elev kan man få såväl förkunskaper som uppföljning av sin Accent lärare i realtid via deras e-learning system. Vi kommer även att kunna integrera utbildning hos Accent med våra egna kurser i Sverige och därigenom skapa effektiva lösningar för alla våra kunder, fortsätter Julia.

– Avslutningsvis måste jag tillägga att Devon, där Accent är beläget, nog är mitt favoritområde i England med sina dramatiska skiftningar mellan kullar, hedland, klippor och hav och alla vackra samhällen med kyrkan och puben sida vid sida ”mitt i byn”. Här visar sig verkligen England från sin bästa sida.

– Vi är stolta och glada att få Executive English som representant i Sverige. Vi uppfattar företaget som väldigt framåt, med rätt typ av kunder för oss och med en gemensam uppfattning om vad som är viktigast i vår verksamhet; kvalitet, personligt bemötande, skräddarsydda upplägg och att alltid erbjuda det lilla extra som gör att man som kund vill komma tillbaka och jag ser fram emot att få välkomna fler svenska elever till vår vackra byggnad Bicton College, säger Mark Waistell grundare av Accent International som nu är inne på sitt tjugoandra år som leverantör av språkkurser. (Som en fotnot kan nämnas att Accents första kund var Ferraris produktionschef för Formula 1 bilar och det har rullat på sedan dess.)