2011-03-24 - ESKILSTUNA

Executive English etablerar sig i Eskilstuna/Västerås området.

Efter att snabbt ha vuxit till en av de stora aktörerna inom affärsengelska i Stockholmsområdet etablerar sig nu Executive English i centrala Mälardalen. Från och med nu utgår en av företagets språkkonsulter, David Krebs, från Eskilstuna där han snabbt når centrala orter i Mälardalen som t ex Västerås, Strängnäs, Arboga och Köping.

– Att ha just David på plats i Eskilstuna är idealt för oss och våra kunder då han med sin mångsidiga bakgrund kan täcka de flesta internationellt inriktade företag och organisationers behov av engelskutbildning, säger Julia Linden-Hill i en kommentar.

– David har dubbla universitetsexamina i såväl ekonomi som juridik och har varit bosatt och jobbat i såväl Kanada som Storbritannien och Tyskland (hans andra modersmål är tyska), fortsätter Julia.

– Genom att vi kommer närmare kunderna i det här området kan vi ge bättre service till alla de små och stora exportinriktade företag som finns i regionen samt till de statliga och regionala myndigheter som finns lokaliserade i området, avslutar Julia.