2009-03-04 - STOCKHOLM

Skandia utbildas i affärsengelska

Executive English är stolta att presentera ännu ett välkänt namn inom svenskt och internationellt näringsliv. Skandia Life Insurance Company, ett av bolagen inom Skandia-koncernen, har valt Executive English som leverantör av kurser i affärsengelska.

– Att lägga Skandias namn till vår ständigt växande kundlista av nationellt och internationellt kända företag som valt att utbilda sig hos oss är mycket glädjande och vi ser definitivt inte att vår expansionstakt kommer att avta, snarare tvärtom. Vi har precis skrivit på avtal med vårt sjunde Handelsbankskontor hoppas och tror oss kunna presentera fler utbildningskontrakt innan mars månads slut och på lite sikt måste vi nog börja fundera på att rekrytera fler högklassiga medarbetare, säger Julia Linden-Hill, bolagets grundare.

– För att ytterligare bredda våra tjänster till befintliga kunder håller vi även på att etablera fasta kontakter med ett par högklassiga språkinstitut i Storbritannien så att vi kan kombinera kurser på plats hos kunderna med intensivkurser där. Vi kommer dock att ha en rigorös utvärderingsprocess internt innan vi presenterar dessa nya tjänster för att försäkra oss om att eventuella partners erbjuder såväl utbildning som kringaktiviteter och boende av högsta klass, avslutar Julia.