2012-03-06 - STOCKHOLM

Executive English flyttar till nytt kontor med akustikanpassad utbildningslokal i centrala Stockholm.

Efter fyra år av snabbt växande verksamhet har Executive English tagit beslutet att flytta till centralt belägna lokaler på Hantverkargatan 10 där man även inrett en utbildningslokal för att kunna erbjuda kunderna fler utbildningsmöjligheter.

Med sitt läge endast 7- 8 minuters promenadväg från Stockholms central och med Tunnelbana och Buss 3 inom 50 meters avstånd blir det enkelt för kunder och andra att snabbt ta sig till och från det nya kontoret oavsett om de kommer ifrån Stockholm eller övriga landet.

–          Vi kommer att kunna erbjuda en hel del nya lösningar till våra kunder och få ännu större flexibilitet i vårt utbud, säger Julia Linden-Hill i en kommentar.

–          Med en modern utbildningslokal kan vi även börja titta på att hålla traditionella gruppkurser på schemalagda tider utöver de skräddarsydda kurser vi erbjuder idag. Vi hoppas även att det ska bli fler kunder och andra intresserade som spontant kommer förbi kontoret för att diskutera utbildningslösningar för dem och deras företag, fortsätter Julia.

–          För oss som jobbar på kontoret har det även blivit ett lyft att finnas mitt där folk rör sig, i ljusa fräscha lokaler med god akustik och med konst från några av den anglosaxiska världens bästa textildesigners på väggarna. Förhoppningsvis kommer även våra kunder att trivas här avslutar Julia med ett leende.