2010-08-12 - STOCKHOLM

Walt Disney anlitar Executive English.

The Walt Disney Company Nordic, företaget som står bakom klassiska figurer som Kalle Anka och Musse Pigg och mer nutida barnfavoriter som Händige Manny och Chuggington, har anlitat Executive English för att vässa engelskkunskaperna.

– Det är naturligtvis självklart för ett företag som Disney med sina djupa amerikanska rötter att använda engelska i sin kommunikation och vi är mycket glada att få den här möjligheten att hjälpa till att stärka kompetensen för en nyckelmedarbetare på det nordiska kontoret. Då engelska används på många sätt inom koncernen kommer utbildningen att innehålla såväl affärsengelska, som skriftlig engelska, presentationsteknik på engelska och kulturella aspekter, säger Julia Linden-Hill i en kommentar.

– Utbildningen kommer att hållas av vår konsult Alison Frerich som kan dra nytta av sina nio års erfarenhet inom BBC när hon lägger upp kursinnehållet vilket än en gång visar hur våra språkkonsulters breda och djupa erfarenheter inom en rad områden är ovärderliga för oss när det gäller att matcha våra kunders behov, avslutar Julia.