Vi är teamet som tar din affärsengelska till nya höjder

Våra konsulter

Julia Linden-Hill

Grundare av Executive English

Julia har arbetat med coaching inom affärsengelska sedan 1991 och under åren skaffat sig den nödvändiga erfarenheten som krävs för att utvärdera och uppfylla organisationers och individers behov.

Här i Sverige har hon arbetat med framför allt företagskunder som Atlas Copco, Saab Bofors, SEB, Handelsbanken, Swedbank, Nordea, Den Danske Bank, Nasdaq, EQT Partners, KPMG, Hufvudstaden, SWECO, Scania, Mannheimer Swartling och Springtime-Intellecta.

Se alla kunder i kundreferenser

2008 startade hon Executive English.

Claire Wigg

Språkkonsult affärsengelska, teknisk engelska, miljö/energi, non-profit.

Claire Wigg har en oöverträffad erfarenhetsbredd i gränslandet mellan offentlig och privat sektor och på toppen av detta akademiska meriter som få. Efter tre olika universitetsexamina från universiteten i Cambridge och Leeds, och en tid i Indien, så arbetade Claire under flera år inom den offentliga sektorn i England men har efter flytten till Stockholm mestadels arbetat för den privata sektorn inom industri, hållbar utveckling, bioenergi och biobränslen för organisationer som Atlas Copco, Swedish Biofuels, Norrlands Center och Solvatten.

Många av projekten har, trots att de utförts inom den privata sfären, haft en koppling till sociala frågor, jämställdhet, uthållighet, miljö. Därutöver har hon nyligen erhållit en MBA från Handelshögskolan vilken har tillfört nya kunskaper och infallsvinklar.

Välkommen att höra av dig!

Ring 073-600 44 16 eller maila
julia@executiveenglish.se
så kontaktar jag dig inom kort.