Vi är teamet som tar din affärsengelska till nya höjder

Våra konsulter

Julia Linden-Hill

Grundare av Executive English

Julia har arbetat med coaching inom affärsengelska sedan 1991 och under åren skaffat sig den nödvändiga erfarenheten som krävs för att utvärdera och uppfylla organisationers och individers behov.

Här i Sverige har hon arbetat med framför allt företagskunder som Atlas Copco, Saab Bofors, SEB, Handelsbanken, Swedbank, Nordea, Den Danske Bank, Nasdaq, EQT Partners, KPMG, Hufvudstaden, SWECO, Scania, Mannheimer Swartling och Springtime-Intellecta.

Se alla kunder i kundreferenser

2008 startade hon Executive English.

Susan Edner

Språkkonsult affärsengelska och bank- och finansengelska.

Susan Edner har coachat i affärsengelska sedan 2007 och kommer närmast från EF Corporate där hon coachade i affärs – och finansengelska hos kunder som SEB, Nordea, Swedbank, SSAB, Scania, och Philip Morris.

Innan hon flyttade till Sverige 2007 så jobbade hon som specialist inom kapitalmarknader och lånefinansiering för investmentbanken Dresdner Kleinwort, först i New York och senare under fem år på Londonkontoret. Här arbetade hon bl a med lånesyndikat, projektfinansiering, fastighetsbelåning och andra komplexa låneprodukter för globala företag och organisationer i USA, Europa, Mellanöstern och Asien vilket, förutom gedigna fackkunskaper inom bank och finans, gett henne en mycket bred erfarenhet om kulturskillnader företag och länder emellan.

Claire Wigg

Språkkonsult affärsengelska, teknisk engelska, miljö/energi, non-profit.

Claire Wigg har en oöverträffad erfarenhetsbredd i gränslandet mellan offentlig och privat sektor och på toppen av detta akademiska meriter som få. Efter tre olika universitetsexamina från universiteten i Cambridge och Leeds, och en tid i Indien, så arbetade Claire under flera år inom den offentliga sektorn i England men har efter flytten till Stockholm mestadels arbetat för den privata sektorn inom industri, hållbar utveckling, bioenergi och biobränslen för organisationer som Atlas Copco, Swedish Biofuels, Norrlands Center och Solvatten.

Många av projekten har, trots att de utförts inom den privata sfären, haft en koppling till sociala frågor, jämställdhet, uthållighet, miljö. Därutöver har hon nyligen erhållit en MBA från Handelshögskolan vilken har tillfört nya kunskaper och infallsvinklar.

Dennis Hopkins

Språkkonsult affärsengelska, teknisk engelska, offentlig sektor

Dennis kombinerar en utbildning inom design och konst med ett gediget kunnande och intresse av teknik. Det har lett honom till intressanta, ofta internationella, uppdrag inom såväl privat som offentlig sektor där han jobbat med bland annat utställningar, konferenser, statsplanering och arkitektur, inklusive ett eget projekt där han, med finansiering från bl a EU och den brittiska regeringen, byggde upp en organisation som jobbade med tekniklösningar inom kulturområdet; ett prisbelönt arbete som omnämnts av bland annat Times, Independent, Guardian och BBC.

På sina uppdrag kombinerar Dennis hans lingvistiska kunskaper från kultursektorn med den breda erfarenhet han fått genom samarbeten med organisationer och företag som BAFTA Interactive, Yamaha, Panasonic Broadcast, Sony Computer Entertainment, Christie Digital och Arup.

Välkommen att höra av dig!

Ring 073-600 44 16 eller maila
julia@executiveenglish.se
så kontaktar jag dig inom kort.