2012-06-27 - STOCKHOLM

Öppna gruppkurser affärsengelska.

Executive English startar öppna kurser och blir en komplett leverantör av utbildning i affärsengelska för individer, företag och organisationer.

På bara fyra år har Executive English etablerat sig som leverantör av företagsanpassad utbildning i affärsengelska för såväl stora organisationer, som Scania, Apoteket, NasdaqOMX, Stockholms Stad och Energimyndigheten, som mindre internationellt inriktade företag och konsulter. Som komplement till utbildningar på plats hos företagen har Executive English erbjudit intensivkurser i Engelska hos Accent International i England och nu lägger man till en sista pusselbit för att bli en heltäckande leverantör av utbildningar i affärsengelska för företag, organisationer och ambitiösa privatpersoner, som vill vässa sina kunskaper, genom att introducera öppna gruppkurser i egna lokaler.

Genom att erbjuda gruppkurser med 2-4 deltagare så kan man vidmakthålla den höga kvalitet som kännetecknar det övriga kursutbudet samtidigt som enskilda personer kan hitta förstklassig utbildning till ett rimligt pris som ger dem ett riktigt lyft.

Executive English räknar med att de första kurserna går igång under september månad och därefter planerar man kontinuerliga kursstarter under hela hösten, vintern och våren.

För att veta mer om företaget och de nya kurserna besök executiveenglish.se och klicka på Öppna Kurser eller ring företagets kursadministratör Per Wassgren på 070-734 22 41.