Förbättra snabbt din affärsengelska.

Se våra kurser i affärsengelska, på plats i Sverige.

Testa dig själv på 3 min

Kurs i affärsengelska

Har du engelska som språk på din arbetsplats och funderar du på att gå en kurs i affärsengelska?

Gå någon av våra populära kurser i affärsengelska där du får riktig coaching så att du snabbt tar din engelska till en helt ny nivå.

Som mästare på affärsengelska coaching har Executive English levererat skräddarsydd coaching till över 300 skandinaviska företag och organisationer sedan starten 2008.
Bland våra kunder finns bolag som EQT, SEB, Arla, KPMG, med flera. Se fler nöjda kunder i affärsengelska som anlitat oss.

Vill du veta mer om våra kurser i affärsengelska?
Förbättra din engelska och dina affärskunskaper.  Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå dina mål och framgång inom ditt arbete och karriär.

Välkommen att kontakta oss på Executive English för mer information!
Ring 073-600 44 16 eller maila julia@executiveenglish.se så kontaktar jag dig inom kort.


Våra kurser i affärsengelska

Executive English erbjuder ett brett utbud av kurser i affärsengelska. Med våra kurser tar du snabba och stora kliv framåt med dina engelskkunskaper. Vi anpassar också kurserna efter din tidtabell och tillgänglighet.

Vi har lång erfarenhet av att skräddarsy kurser i engelska i Sverige. Våra kunder är både individuella deltagare och grupper.

Under kursen får du personlig handledning och stöd från våra erfarna lärare. Du får även tillgång till moderna inlärningsresurser och praktiska övningar, relevanta för din affärsverksamhet. Vi fokuserar på att hjälpa dig att utveckla dina språkkunskaper inom olika affärsområden, såsom marknadsföring, försäljning, ledarskap och presentationsteknik.


EE F1 – Grundkurs i engelska för chefer

 – Coachning av chefer på engelska

Varje vecka under tre månader – 15 sessioner


EE I2 – Intensivkurs i engelska för chefer 

– Coachning av chefer på engelska

Hålls varje vecka under sex veckor – 12 sessioner


EE Färdighetsbaserade kurser

10 sessioner för individer eller små grupper (2 – 4 personer)

Ämnen vi tar upp:

 • Muntligt flyt och flöde
 • Professionella presentationer / Rapportering till styrelsen – tillhandahålla verktygslådan för kraftfulla presentationer
 • Att bemästra möten och förhandlingar
 • Diplomatins språk och kundrelationer i den offentliga och privata sektorn
 • Konsten att underhålla kunder och småprat
 • Företagsjargong
 • Konflikthantering – det språk som krävs
 • Kvinnor, språk och politik – röstens makt för kvinnliga chefer
 • Etikett för e-post
 • Att få grepp om grammatiken
 • Förbättra uttalet
 • Tvärkulturell medvetenhet

Workshopbaserade kurser – 3 sessioner för större grupper (över fyra personer):

Ämnen vi tar upp:

 • Kurs i muntligt flyt
 • Etikett för e-post
 • Kraftfulla presentationer
 • Tvärkulturell medvetenhet
 • Att bemästra möten

En kurs i affärsengelska med Executive English är fördelaktig av flera anledningar:

 1. Förbättrad kommunikation: En kurs i affärsengelska hjälper till att förbättra din kommunikationsförmåga inom affärsmiljön. Du kommer att lära dig att uttrycka dig tydligt och koncist, och förstå de vanligaste affärsterminologierna och uttrycken. Detta gör att du kan kommunicera effektivt med internationella kollegor, kunder och affärspartners.
 2. Professionell image: Att ha goda kunskaper i affärsengelska kan förstärka din professionella image och öka dina chanser till framgång inom affärsvärlden. Att kunna kommunicera på ett korrekt och flytande sätt ger dig självförtroende och gör att du kan uppträda professionellt i internationella affärssituationer.
 3. Ökad internationell konkurrenskraft: I dagens globala affärsmiljö är engelska det internationella affärsspråket. Genom att förbättra dina kunskaper i affärsengelska kommer du att kunna konkurrera mer effektivt på den globala marknaden. Det öppnar upp möjligheter att delta i internationella projekt, utvidga ditt nätverk och nå nya marknader.
 4. Förståelse för kulturella skillnader: En kurs i affärsengelska kan också inkludera information om affärskulturella skillnader runt om i världen. Detta ger dig insikter om hur man anpassar sitt beteende och sin kommunikation för att vara framgångsrik i olika affärsmiljöer. Förståelse för kulturella skillnader är avgörande för att bygga starka affärsrelationer och undvika missförstånd.
 5. Karriärfördelar: Att behärska affärsengelska kan ge dig fördelar i din karriär. Det kan öppna dörrar till internationella arbetsmöjligheter, ge dig möjlighet att arbeta med internationella team eller till och med möjlighet att klättra uppåt i din nuvarande organisation.

Sammanfattningsvis är en kurs i affärsengelska med Executive English en bra investering för att förbättra dina affärsspråkkunskaper och stärka din konkurrenskraft inom affärsvärlden.

Välkommen att höra av dig!

Ring 073-600 44 16 eller maila
julia@executiveenglish.se
så kontaktar jag dig inom kort.