Förbättra din engelska med en intensivkurs på plats i England.

Behöver du snabbt förbättra dina engelskkunskaper? Vi erbjuder dig flexibla lösningar baserade på dina behov.

Testa dig själv på 3 min

Intensivkurser i engelska i England

Behöver du förbättra dina engelskkunskaper snabbt och effektivt? Då kan våra intensivkurser i engelska i England vara precis vad du behöver! Vi på Executive English erbjuder flexibla lösningar som är skräddarsydda efter dina individuella behov och målsättningar.

Vår partnerskola i England får högsta betyg av the British Council!

Accent logo

Våra partnerskolor i England är noggrant utvalda och ackrediterade av the British Council, vilket garanterar högsta kvalitet och professionalism. När the British Council genomförde sina inspektioner av språkskolor i England 2013, var Accent International en av åtta skolor som fick högsta betyg på mer än 10 av 15 kriterier. Detta inkluderar kriterier som undervisning, handledning, inlärningsresurser, studentvård och feedback, vilket visar på skolans exceptionella standard.

Vill du veta mer om våra intensivkurser i engelska i England?
Förbättra din engelska och dina affärskunskaper.  Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå dina mål och framgång inom ditt arbete och karriär.

Välkommen att kontakta oss på Executive English för mer information!
Ring 073-600 44 16 eller maila julia@executiveenglish.se så kontaktar jag dig inom kort.

Specialiserade på utbildning i affärsengelska för vuxna

Accent International är dessutom den enda skolan bland de åtta som är specialiserade på utbildning i affärsengelska för vuxna. Vårt utbildningsprogram i affärsengelska fokuserar på att hjälpa deltagarna att utveckla sina språkkunskaper inom olika affärsområden, såsom marknadsföring, försäljning, ledarskap och presentationsteknik. Vi hjälper även våra deltagare att utveckla sin professionella kommunikation på engelska och att förbättra sin självförtroende i affärssammanhang.

Med våra intensivkurser i engelska i England kan du förbättra dina språkkunskaper på kort tid. Vi erbjuder olika kurser som sträcker sig från en vecka till flera månader, beroende på dina behov och tillgänglighet. Under kursen får du personlig handledning och stöd från våra erfarna lärare, samt tillgång till moderna inlärningsresurser och praktiska övningar som är relevanta för din affärsverksamhet.

Välkommen att höra av dig!

Ring 073-600 44 16 eller maila
julia@executiveenglish.se
så kontaktar jag dig inom kort.