2012-09-10 - Göteborg

Executive English startar utbildningar i Göteborgsområdet.

Efter att ha fått en rad förfrågningar från Göteborg och närliggande orter som Borås, Alingsås, Kungsbacka och Kungälv, så kommer företaget från och med i höst att ha personal som kommer att undervisa i affärsengelska i Göteborgsområdet.

–          Efter att ha etablerat oss som ett kvalitetsalternativ i Stockholm och Mälardalen under de senaste fyra åren så känner vi nu att det är dags att ta steget till Västkusten, säger Julia Linden-Hill i en kommentar.

–          Vår ambition blir att erbjuda samma höga kompetens inom affärsengelska och juridisk engelska i Göteborg med omnejd som vi idag erbjuder i Stockholm. I praktiken innebär det att vi har språkkonsulter som inte bara har mycket goda engelskkunskaper utan även har erfarenhet från näringsliv och förvaltning och som kan förstå våra kunders situation på sin marknad och i samhället. Det ger oss möjligheten att hjälpa dem att kommunicera på engelska på ett sätt som står i samklang med kundens organisation och individernas positioner inom denna, fortsätter Julia.

–          Jag har förstått att Göteborg alltid haft ett internationellt perspektiv inom näringsliv och förvaltning och jag hoppas att vi på Executive English ska kunna hjälpa Göteborgs företag och organisationer att bygga vidare på den traditionen, avslutar Julia.

För mer information om Executive English kurser i Göteborgsområdet så kan man kontakta Julia Linden-Hill på julia@executiveenglish.se.